maandag 10 augustus 2015

Even een berichtje over ons..

Welkom op onze blog!
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen!
Op de blog zal ik schrijven over mijn dagelijks leven en de passie die ik heb voor het inrichten en stylen van ons huisje.
Je zal van alles tegenkomen, denk aan..

.. artikelen over leuke merken kinderkleding die mij aanspreken en waar ik fan van ben.

.. outfits van mijn zoontje Luke

.. shoplogs over kleding en accessoires

.. een wekelijkse plog

Ook gaan we binnenkort de benedenverdieping flink aanpakken door een nieuwe keuken te plaatsen, nieuwe vloeren en nog meer dus zal ik ook jullie op de hoogte houden van deze nieuwe ontwikkelingen en wat inspiratie plaatsen.
Daarnaast vind ik het ook erg leuk om met inrichten bezig te zijn zoals je al las, lekker te stylen en te veranderen in huis met accessoires. Nu is de basis van ons interieur in de woonkamer wit met wat grijs, en maak ik kleur door de accessoires, dan is het weer lichtblauw, dan weer roze of soms juist weer heel rustig en is alles grijs met wit. Momenteel is het roze met koper ;)

Uiteraard komen er nog meer leuke artikelen online maar daar zeg ik nu nog niet veel over.
Blijf lekker meelezen en je zal zien wat voor leuke dingen we voor jullie in petto hebben ;)

Liefs LiesbethGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen