dinsdag 11 augustus 2015

Nieuwe collectie z8 kinderkleding

Z8 vind ik persoonlijk altijd een erg leuk kinderkledingmerk. Ze hebben leuke stoere kleertjes voor de jongens en ook voor de meiden heb je stoere kleding maar ook weer super leuke tule rokjes.
Niet dat ik ooit de hele collectie zou kopen, soms hoor ik dat van sommige moeders, maar dat gaat mij echt te ver, er zijn nog zoveel andere leuke merken!
En het is juist leuk om alles onderling een beetje te combineren vind ik.

De newborn collectie is gewoon ook weer erg schattig, super leuke printjes en teksten! En dat allemaal in leuke kleurtjes, roze groen en zwart. Zwart vind ik persoonlijk dan best heftig voor een kleintje maar het kan natuurlijk ook juist heel mooi staan als ze een bolletje vol haar hebben, of als het een getint kindje is.


Wat mijn favoriet is uit de nieuwe collectie zie je hieronder, dit vind ik echt super leuk voor Luke!

En wat is jullie favoriet?

Xx Lies                                                 
        Z8
De newborn collectie

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen