donderdag 13 augustus 2015

Outfits Luke

Vandaag een berichtje over de outfits van Luke.
Het was heerlijk weer deze week, en nog steeds trouwens, dus we zijn lekker veel buiten geweest.
De zandbak is daarbij zijn favoriet en hij kan daar uren mee zoet zijn.
Net als de gravers die vlakbij bezig zijn, als we daar even gaan kijken kom ik daar bijna niet weg omdat hij ze zo geweldig vind.
Echt super leuk om te zien, een echte jongen :)

Maandag had hij dit setje aan, ik vind het shirtje echt geweldig, en Luke nog meer.
Zodra ik het uit de kast pak is het "toto" (vertaald auto ;)) en hij word dan helemaal wild.
Het shirtje is van Next (weet niet of het nu nog verkrijgbaar is) en het broekje van Hema.Dinsdag hebben we even boodschapjes gedaan, over deze dag volgt nog een plog, en had hij een shirtje en broekje van Name it aan.

Woensdag een broekje van Hema en shirtje van Tumble 'n dry, dit setje heb ik via marktplaats gekocht dus is denk ik niet meer te koop. Op het shirtje staat een motor, wat op dit moment erg favoriet is bij Luke omdat Arend ook motor rijd en hem daar helemaal enthousiast voor maakt ;)

 Vanmorgen even snel een foto gemaakt van zijn outfit van vandaag, een broekje van Hema en een shirtje van Name it. Ik vind dat een erg fijn merk, de kwaliteit blijft erg goed, en het is hele fijne stof.

Dit waren zijn outfits van afgelopen week.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, mochten jullie nog tips hebben voor andere leuke merken kleding dan hoor ik dat graag :)
Xx Lies


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen