donderdag 27 augustus 2015

Outfits van Luke

En ik heb weer wat leuke outfits van Luke voor jullie!
Sommige kledingstukken hebben jullie misschien al eens voorbij zien komen, maar nu dan anders gecombineerd.
Ik pak vaak dezelfde kleding en maak dan vaak dezelfde setjes, maar door iedere week dit artikel te plaatsen probeer ik juist ook weer wat andere setjes samen te stellen.
Luke heeft wel wat gekleurde broeken in zijn kast maar die vind ik dan soms net weer wat lastig combineren en dan pak ik vaak gewoon een spijkerbroek want dat matcht altijd.

Deze outfit was van zaterdag, je ziet het niet heel goed want hij is heel druk aan het spelen, maar het shirt komt vast nog een keer langs. Het was een hele tijd te groot maar nu past het mooi dus je ziet hem nog wel een keer verschijnen.
Shirtje is van Next, spijkerbroek Hema.Zondag ook nog heerlijk een korte broek aan, dit keer alles van Zara, het shirtje en het broekje. Op het shirtje staat een print van kleine zonnebrilletjes. En zijn schoentjes zijn instappers van de H&M.
Ik ben helemaal verliefd op dit setje, vind het zo leuk staan! En die schoentjes vind ik ook zo gaaf, hij loopt er echt heel slecht op omdat het geen steun geeft, dus ik doe ze meestal maar kort aan, als we weg gaan ofzo, dan is het goed te doen.


 Maandag een setje van Tumble 'n Dry. Hij wil het liefst aan tafel zitten en dan niet op zijn eigen tripp trapp stoel maar op onze stoelen, dat is toch veel stoerder! ;)


Op weg naar een feestje van mijn oma. Ze werd maandag 75 jaar en hield haar verjaardag dinsdag.
Een hartstikke lieve vrouw die voor iedereen wil zorgen en het iedereen naar de zin wil maken!
Ze viert haar verjaardag altijd thuis, en heeft een paar jaar geleden een schuur laten bouwen en zelf helemaal styish ingericht (k heb het van geen vreemde ;))
Het huis werd te klein, ze heeft al dik 50 kleinkinderen incl aanhang en ze doet nog alles zelf, niks geen cateringbedrijf! De dag van tevoren staat ze de hele dag in de keuken en bakt dan taarten en maakt salades en soepen. Ik heb echt wel respect voor haar.
Maar goed het gaat om Luke's outfit ;)
Hij heeft hier een blousje van Benetton aan, dat lichtblauwe ruitje vind ik zoo schattig, en een spijkerbroekje van Tumble 'n Dry


En dan slaan we woensdag even over, ik moet dan altijd werken en we waren laat smorgens dus stress, en ik ben meestal rond 18.20 weer thuis dus dan is het snel eten en daarna gaat een van ons met Luke douchen dus die outfit is erbij ingeschoten.
Vandaag heeft hij z'n shirt zelf uitgekozen met de 'toto's' ;)
Shirtje is van Next en zijn broekje van Name it.

Dat waren zijn outfits weer voor deze week!
Kom volgende week snel kijken voor nieuwe outfits!

Xx Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen