dinsdag 18 augustus 2015

Plog 11 Augustus

Omdat ik afgelopen week het wekend moest werken heb ik vorige week dinsdag geplogd.
We hadden een gezellig dagje met elkaar en het was nog heerlijk weer in tegenstelling tot deze week!
Brr wat een weer, mij hoor je niet snel klagen maar ik verlang nu al wel weer een beetje naar de zon, na al die regenachtige dagen, maar het komt er gelukkig aan!
Voor nu kijken we lekker terug op en zonnig dagje..

's Morgens even naar het centrum toe omdat ik nog wat kleine boodschapjes moest halen.
Bij de Action spot Luke een hele set auto's en dat voor maar 5 euro, dus die gaan mee naar huis!
Hij houd ze ook de hele weg vast en ze mogen absoluut niet in mijn tas haha, hij is er helemaal blij mee. We zijn heerlijk op de fiets gegaan omdat het lekker weer was, en ze aan de weg bezig zijn, anders moest ik met de buggy door het zand, dan gaat op de fiets net wat makkelijker, en hebben we gelijk weer een stukje beweging.


Thuis kan hij niet wachten tot de autootjes uit de verpakking zijn en is hij er zo lief mee aan het spelen!


 Zodat ik dan vast lekker een klein wasje weg kan vouwen, ideaal! Daarna moesten we echt even boodschapjes doen maar ik kreeg Luke met geen mogelijkheid mee omdat hij zn auto's niet in de steek wilde laten. Even heel slecht hem gechanteerd met een soepstengel en toen wilde hij wel mee ;)


 De boodschapjes zijn weer binnen, snel alles even opruimen. Ik doe op dinsdag meestal de weekboodschappen met de buggy, het is wat geprop maar de supermarkt is op 5 minuten loopafstand en dan vind ik het zonde om met de auto te gaan. Meestal gaat Arend aan het eind van de week nog een keertje om dan de dingen te halen die op zijn gegaan of wat ik ben vergeten.


 Hmm na de boodschapjes lekker eten. Voor Luke een boterham pindakaas, en voor mij een speltbroodje met oude kaas.


En dan gaat Luke even lekker naar bed, meestal slaapt hij 2 uurtjes en is hij er dan klaar mee maar in die tijd blog ik meestal om het bij te houden, en dat heb ik dus ook gedaan.
Heerlijk die tijd dat ik even mn handen vrij heb om wat dingetjes te regelen en te bloggen.

Omdat de koek op is maak ik even een lekkere (geraffineerde) suikervrije ontbijtkoek, die valt hier altijd heerlijk in de smaak.


Het eindresultaat, dat ziet er best goed uit toch? Zodra Luke uit bed komt gaan we even wat drinken en nemen allebei een plakje..hmm..


Ik geniet even lekker van het zonnetje en lees een tijdschrift, daarna ga ik aan de slag voor het avondeten. Kip Hoisin van Knorr dit keer. Een favoriet van Arend omdat er mango in zit en ik vind het opzich ook wel lekker, alleen probeer ik het liefst te koken zonder pakjes en zakjes en dat is dus niet gelukt vandaag.

Na het eten even de afwas en even met Luke een rondje lopen zodat hij zijn energie kwijt kan en hij geniet daar altijd van.
Daarna gaat hij lekker naar bed, en ga ik beneden nog strijken en nog een paar klusjes doen, ik barst ineens van de energie en dan moet je daar maar gebruik van maken :)
En om 22.30 gaan we lekker naar bed. 


Xx Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen