maandag 10 augustus 2015

Plog 8 Augustus

Dit wekend waren we een dagje in Maastricht, wat me gelijk een leuke dag leek om te ploggen.
We waren een dagje bij Debby (met wie ik samen deze blog schrijf) en haar vriend.
Kijk snel mee wat we deze dag gedaan hebben in het mooie Maastricht ;)

Smorgens al vroeg op weg zodat we een lekkere lange dag hebben!
We hebben dan ook snel in de auto ontbeten.
Luke vond het rijden na een uurtje niet leuk meer maar gelukkig hadden we de Ipad mee met zijn favoriete filmpjes van Woezel en Pip ;) en met speen een speentje erbij is het al snel goed omdat hij die alleen krijgt bij het slapen, als hij ziek is of in de auto.


Eenmaal aangekomen in Maastricht zijn we gelijk even het centrum in gegaan, vaste prik is altijd de Sissy-Boy, wat een geweldige winkel vind ik dat! 
Nog even naar de Lush geweest, mijn schoonfamilie heeft me eindelijk over gehaald, ik vind het een hele leuke winkel en het ruikt altijd heerlijk als we er even in gaan maar de prijs hield me altijd nog tegen.
Uiteindelijk heb ik besloten dat ik het toch belangrijk vind om ze aan te schaffen omdat het 'natuurlijke' producten zijn en ze niet op dieren zijn getest.
Dus heb ik verschillende producten gekocht. Het voordeel is dat ze ook voor kinderen gebruikt kunnen worden, dus straks hebben we weer een paar flessen minder in de douche staan ;)


En uiteindelijk na nog een paar winkels nog de Riviera Maison in. Ik had nog een tegoedbon liggen en had hele leuke vaasjes gezien, dus die heb ik gelijk gekocht. Over een weekje zie je die verschijnen in de shoplog, net als de producten van de Lush.

Daarna gaan we gezellig even lunchen bij Debby, ze heeft een heerlijke avocado soep gemaakt met een ijs-smoothie. Ik hou helemaal niet zo van avocado, dus was heel benieuwd naar de soep, maar we vonden hem allemaal heerlijk, zelfs Luke heeft er heerlijk van gesmuld.
Na het eten ging Luke even slapen en na zijn slaapje hebben we lekker een terrasje gepakt, het was heerlijk weer.


Ik had daar besloten om heel gezond een tomatensapje te nemen maar dat is echt niets voor mij, gelukkig vond Luke het heerlijk dus die heeft het opgedronken, de volgende keer maar weer een lekker wijntje in plaats van het gezonde sapje :P
En daarna nog even een paar winkels in geweest waaronder de Heppieshop. Wat een geweldige winkel is dat! Zo leuk, het is een kleine winkel maar ze verkoopt van alles voor kinderen. 
Er staan een paar babybedjes, wat dekentjes en spulletjes van Koeka worden verkocht en zelfs een paar kinderwagens, en dat allemaal in een klein winkeltje met vooral veeeel accessoires.
Hieronder even wat foto's en dan snap je vast waarom ik zo enthousiast ben!

Superleuk houten speelgoed!

Dit bedje vind ik zo gaaf!


Leuk beddengoed

Eenmaal weer in hun huisje aangekomen hebben we heerlijk zelfgemaakte Babi Pangang gegeten, dat was smullen!
Nog even wat drinken en daarna terug naar huis omdat Luke moest slapen.
Op de terugweg nog even snel in Belgie tanken, dat scheelde ons 8 euro uiteindelijk dus is wel de moeite waard.
Thuis Luke gelijk in bedje gelegd, die was in slaap gevallen in de auto en daarna zijn we gaan douchen en ook lekker gaan slapen..

Liefs Liesbeth

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen