maandag 24 augustus 2015

Plog

En we beginnen de week weer met een leuke ploeg.
Kijk en lees snel mee wat we vorige week donderdag beleefd en gedaan hebben!

Verstoppen!!

Luke is lief met z'n politiemotors aan het spelen, dat is zijn favoriete speelgoed. Bij 1 agent ontbreekt zijn arm, en sinds gister heeft 1 motor geen wielen meer, omdat hij ze regelmatig op de grond gooit uit frustratie als hem iets niet lukt, maar dat mag de pret niet drukken! Hij is er uren zoet mee.
Het is zelfs zo dat we maar op marktplaats hebben gekeken of er niet nog ergens 1 te koop was.


En ondertussen vouw ik even de was weg.

Daarna gaan we gelijk even langs de Hoogvliet voor wat boodschappen, de nieuwe aanbiedingen zijn binnen dus we nemen gelijk heerlijk Radler mee en nog wat kleine dingetjes. Omdat de Radler Citroen op was had ik Radler Orange meegenomen. Ik was heel benieuwd hoe die zou smaken, maar zowel Arend als ik vinden hem echt lekker!

Tussen de middag had ik zin om iets lekkers te maken voor op brood, en moest ik nog een gerecht maken voor mijn andere blog die ik samen met Debby heb, dus heb ik dat gelijk gecombineerd en een heerlijke eiersalade gemaakt. Deze komt eind van de week online op Madebyliesanddeb mocht je interesse hebben. 
Hij viel goed in de smaak, was echt heerlijk en dat vond Luke ook, zijn brood was binnen no-time op.

Luke heeft een nieuw spelletje bedacht. Hij verstopt zich achter zijn handen en denkt dan ook dat je hem helemaal niet kan zien en dat hij echt weg is. En als hij iets niet wil verstopt hij zich dus snel achter zijn handen ;)

Luke gaat naar bed en ik strijk ondertussen een strijk weg en schrijf even 2 artikelen voor allebei de blogs.

Arend laat weten dat ik geen boodschappen hoef te doen voor het avondeten en we gaan dus lekker uit eten! We gaan eigenlijk zelden uit eten, maar we hadden nog bonnen liggen die we hadden gekregen van Arends werk. We gaan naar een restaurant vlakbij het bos en omdat het heerlijk weer is gaan we eerst nog even het bos in en kan Luke even een beetje zijn energie kwijt.

Hij vind het heerlijk en geniet lekker van het rennen, en samen met papa door het bos lopen en met de ballen spelen die we hebben meegenomen.

Hmm wat is het eten heerlijk en goed! Het vlees was helemaal mals en zacht!
Arend en ik hebben allebei een paar kleine stukjes vlees met patat, groente, salade en gebakken aardappeltjes

Luke heeft patat met salade en een spietje met kleine gehaktballetjes en kipnuggets. Hij ziet alleen zoveel om zich heen en is zo afgeleid dat hij er niet veel van heeft gegeten.
We hadden alleen voor een hoofdgerecht gekozen en hebben daarna nog een toetje genomen. Ik heb liever een toetje dan een voorgerecht, heerlijk vind ik dat altijd.
Als je alleen voor het hoofdgerecht zou kiezen zou het ook genoeg zijn want het was echt veel.
Mocht je bij Veenendaal of Rhenen in de buurt wonen dan is de 3 zussen echt een aanrader.

Om kwart voor 8 kwamen we thuis dus daarna is Luke gelijk naar bed gegaan, hebben wij nog even het Journaal gekeken en heb ik wat blogs gelezen, en wat op internet gespeurd en om 22 uur lekker richting ons bed ;)
Al met al een leuke en gezellige dag!

Xx Lies


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen