woensdag 19 augustus 2015

Shoplog - Kleding voor Luke

De afgelopen weken heb ik aardig wat gekocht aan kleding voor Luke.
Kleertjes.com had een leuke kortingsactie en ik hou wel van de uitverkoop!
Mooie kleding voor een fractie van de prijs, en dan is het ook niet erg als het vies word, en durf ik Luke daar met een gerust hart in te laten spelen in plaats van telkens op te moeten letten omdat zijn kleding dan eigenlijk vies word :P
Zoiezo hou ik daar helemaal niet van, het is een kind en hij moet lekker kunnen spelen en zichzelf vies kunnen maken als hij dat wil.
Natuurlijk heb ik wel een paar kledingstukken waar ik wat zuiniger op ben omdat ik het bijvoorbeeld erg leuk vind, maar die krijgt hij alleen aan als we ergens heen gaan waar hij niet heel vies kan worden :)

Hij zit nu sinds 2 maanden in maat 92 ongeveer voor shirts maar broeken is het meeste nog 86.
Alhoewel die wel steeds korter worden in de lengte.
Straks als het weer wat meer 'lange broeken' weer word richting de herfst zal ik zijn broeken eens checken wat hij nog past en wat te klein is, nu met korte broeken maakt dat gelukkig niet echt uit, behalve afgelopen dagen met de regen ;)

Maar goed, mijn aankopen van afgelopen 2 weken voor Luke, en nogmaals dit is best veel en zal niet altijd zo veel zijn, althans ik vind het veel haha.Xx Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen