dinsdag 22 september 2015

Nieuwe collectie van Shoeby

Tja ik ben een paar dagen niet helemaal lekker geweest en dus zijn er gister en zaterdag geen blogs online gekomen helaas.
Ik werk vaak niet vooruit maar schrijf de blogs op de dag zelf dus als ik niet zo lekker ben heb ik geen back ups en krijgen jullie niets te zien.
Maar ik blog omdat ik het leuk vind en dan vind ik het zelf minder erg als het niet altijd lukt, maar vanaf nu zal ik weer gewoon het ritme volgen wat ik al deed qua bloggen, dus wees gerust ;)

Maar even over de collectie van Shoeby.
Toen ik jaren terug nog thuis bij mijn ouders woonde hadden wij een Shoeby in het winkelcentrum en vond ik dat ze altijd zulke leuke kinderkleding hadden!
Toen Luke werd geboren heb ik er een keer gekeken maar de kleding begon pas vanaf maat 92 zover ik me herinner.
Maar aangezien Luke deze kledingmaat heeft bereikt sinds een paar maanden neem ik ook af en toe een kijkje op de site van Shoeby.
Ze hebben echt stoere kleding voor zowel jongens als meisjes, maar bij de meisjes dan wel gecombineerd met lieve pastelkleuren en daar houd ik wel van zoals jullie onderhand weten ;)
Dus heb ik voor jullie weer 2 leuke setjes kleding gemaakt.

Ik vond dit setje voor jongens erg stoer, zou het zo bij Luke aantrekken, ik hou wel van kleding met zulke prints zoals op het shirt, en daarnaast staat deze kleur grijs erg mooi bij Luke. De spijkerbroek vind ik leuk omdat er bij de zak een leren ritsje zit, ook erg leuk!

En voor de meisjes, de leren accenten vind ik erg leuk van het rokje.


En nog even een paar sfeerfoto'sXx LiesGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen