dinsdag 29 september 2015

Noppies wintercollectie

Bij het merk Noppies denk ik eigenlijk altijd aan babykleding en zwangerschapskleding.
Toen ik zwanger was van Luke liep ik de winkel van Noppies binnen bij ons in de buurt en zag dat ze ook aardig wat zwangerschapskleding hadden hangen.
Ik heb daar gelijk het een en ander ingeslagen toen.
Maar in die winkel verkochten ze naast zwangerschapskleding ook alleen babykleding.
Vandaar mijn gedachte.

Maar na een tijdje googelen kwam ik er dus achter dat je Noppies kleding ook in grotere maten hebt.
En ze hebben ook echt een leuke collectie.
Zoals gewoonlijk voor meisjes meer dan jongens, dus ook leukere kleding omdat je meer keus hebt vind ik, maar ook voor jongens heb je stoere items.
Het is een merk met lekker veel stoere truien en spijkerbroeken voor jongens. Ook van die spijkerbroeken met verwassen look, ik weet nog niet goed wat ik daar van moet denken, of ik het leuk vind of niet, dus ze hangen nog niet in de kast bij Luke. Maar misschien dat ik ooit overstag ga en het erg leuk ga vinden. Wie weet..

Dit keer heb ik bij beide setjes een winterjas gekozen die er leuk bij past.
Ik vond dat wel leuk omdat ze best veel keus qua stijlen hebben in jassen. Een stoere parka voor jongens en een stoere jas voor meisjes maar ook weer met leuke printjes, zoals de jas waar ik voor heb gekozen.
Voor meisjes hadden ze weer leuke rokjes en jurkjes maar vandaag heb ik een keer voor een broekje gekozen, dat vind ik ook erg leuk staan, maar mijn voorkeur gaat meestal uit naar jurkjes en rokjes ;)

Voor jongens

Voor meisjesEn nog een kleine sfeerimpressie van andere kleding van het merk Noppies
Xx Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen