maandag 28 september 2015

Onze woonkamer

Tja jullie zullen vast zaterdag mijn blogartikel gemist hebben.
'Smorgens ben ik snel naar de markt geweest om fruit en heerlijke verse kip te halen, en daarna zijn we bijna de hele dag bezig geweest met behang trekken.
Wat een werk is dat zeg!!
We wisten wel dat we een tijd bezig zouden zijn en hadden zo'n stoomapparaat gehuurd zodat het makkelijker ging, dus dat scheelde enorm.
Wel vroeg Arend zich af of we het wel zouden redden met 1 dag zo'n apparaat maar ik had er het volste vertrouwen in omdat we al best ver waren en we hebben het uiteindelijk gered.
Wel allebei behoorlijk gestrest en we konden geen behang meer zien op het laatst.
We waren ook niet zo slim geweest om Luke weg te brengen dus die liep iedere keer heerlijk in de weg, maar gelukkig boden de buren aan om even met hem weg te gaan dus konden wij even door.
En in die tijd hebben we veel kunnen doen, en toen hij daarna naar bed ging voor zijn middagslaapje konden wij nog sneller door, met als resultaat dat we om 16 uur klaar waren.
Bij de Gamma hadden ze lichtschakelaars in de aanbieding en aangezien we die nog nodig hadden hebben we die gelijk gehaald.
En toen was het tijd voor rust.. en om te eten, maar we hadden beiden geen zin om eten te koken omdat we de hele dag al flink bezig waren geweest vonden we het heerlijk om even te zitten.
Gelukkig vond ik nog voordeelbonnen van de KFC, die ik ooit bewaard had en nog net geldig waren dus hebben we daar lekker gegeten.
Ik was er nog nooit geweest en heel benieuwd naar de kip, maar die is heerlijk zeg! Niet zo lekker als bij de slager maar ik vond het wel lekkerder dan de kip die we zelf vaak hebben, en het was gewoon gezellig, even lekker eruit met z'n drietjes.

Dit was onze woonkamer op woensdag, er is een lamp verkocht, de kachel is verkocht, de tv kast is inmiddels ook weg maar toen stond die er nog.

En dit is hem nu.. Saai en kaal. Wel volgens de laatste interieur trends met een betonlook :P
Alleen het hoognodige staat erin, een bank, tafel, lamp en speelgoed voor Luke.

Donderdag komen ze onze keuken eruit slopen, die hebben we via marktplaats verkocht en ook gelijk komen ze twee kasten ophalen die we ook aan die mensen verkocht hebben dus het word echt zo langzamerhand een kale boel.
Waarschijnlijk blog ik zaterdag even over het resultaat en wat er allemaal gedaan is deze week zodat jullie het verschil kunnen zien.

Xx Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen