donderdag 10 september 2015

Outfits Luke

Ik heb weer wat outfits van Luke voor jullie.
Wat een weer is het afgelopen tijd geweest, ik wist vooral afgelopen dagen niet meer of ik Luke nou lange of korte mouwen aan moest doen, en vandaag is ook weer zo'n dag.
Ik ben de dag maar begonnen met lange mouw en doe vanmiddag als het warm word wel weer korte mouwen aan bij hem.
Vind dat altijd zo lastig, gister had ik een extra vestje meegegeven naar de gastouder, dan kan dat daar uit, vaak kleed ik hem alsnog te warm en dan kom ik daar en lopen al die kids met korte mouw en Luke met lange mouw ;)
Toch kan ik nog wel genieten van deze (laatste?) zomerdagen, heerlijk vanmiddag lekker het zonnetje in en vanmorgen even druk aan de gang met alle klusjes die ik nog wil doen.

Sinds er bij ons verschillende aannemers komen om offertes te maken en de ruimte op te meten, loopt Luke ook continue met een rolmaat rond. Het is zijn favoriete speelgoed zoals je ook hier ziet.
Hij draagt een shirtje van h&m (Marktplaats) en een broek van Tumble 'n dryOok zijn auto is favoriet. Hij staat eigenlijk altijd boven bij ons dus daar rijd hij lekker mee rond als ik boven bezig ben met de was bijv.
Hier draagt hij n shirtje van Tumble 'n Dry en broekje van Name it

En spoken op bed is natuurlijk ook super leuk! Hij kruipt dan het liefst onder onze dekens en doet dan net alsof hij gaat slapen. Dat is een heeel leuk spelletje ;)
Shirtje van Vingino en broek van Creek's. Ik heb nog nooit van het laatste merk gehoord maar heb de broek via marktplaats, hij was nieuw en ik vond hem erg leuk.

En vandaag een shirtje van Zara met de tekst 'Indian Boy' het mintgroene kleurtje vind ik zo leuk, en een broekje van Tumble 'n Dry en schoenen van Shoesme.

Xx Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen