donderdag 24 september 2015

Outfits van Luke


Hoi hoi, vandaag was het vrijdag, Arend was thuis dus Luke was ook een dagje lekker thuis terwijl ik moest werken.
Halverwege mn werk ben ik naar huis gegaan want ik was niet helemaal lekker en heb ik lekker geslapen en daarna heerlijk rustig aan gedaan.
Luke draag hier een trui van Zeeman, ik vond de print zo leuk met een motor erop en Luke is weg van motors zoals jullie weten, dus deze trui vond hij ook geweldig. Broek is van Silver Creek.


Op zaterdag een lekkere warme trui van h&m, de kleur vind ik hem erg mooi staan en de trui heeft aan de binnenkant een hele lekkere fleecelaag waardoor hij echt ideaal is voor koudere dagen.
Broek is van Tumble 'n Dry.
Hij is weer heerlijk bezig met z'n stempelstiften, dat is echt z'n favoriet en hij is er ook echt geconcentreerd mee bezig. Hij maakte die dag eerst allemaal stempels met 1 stempelstift en ging daarna heel secuur met de andere stempelstift er weer overheen. Echt grappig om te zien dat hij al echt 'iets' maakt met een theorie daarachter ;)

Zondag een witte blouse met groene print erop van CKS, ik ken het merk zelf niet goed maar vond het een leuk printje en heb hem tweedehands gekocht en zijn broek van gister was nog zonder vlekken dus die had hij zondag weer aan.

Zoals ik vorige week al vermelde is pop ineens erg belangrijk en is dat 'bebe' dus vond ik hem maandag al knuffelend met pop in de keuken ;) Mintgroen shirtje van Zara en broek is van Tumble 'n Dry. Ik heb een paar broeken van dat merk dus hij heeft niet 3 dagen dezelfde broek aan mocht je dat denken ;)

Nijntje is sinds kort helemaal favoriet met lezen, ik moet beginnen met voorlezen maar na 3 bladzijdes wil hij al zelf lezen en mag ik meekijken met het doorbladeren.
Hij heeft een grijze skinny jeans van Zara aan en een trui van Mitch. Vorig jaar voor zijn verjaardag heb ik wat kleding in grotere maten gevraagd zodat hij ook nog kleding wat later aan kon dus deze trui was een verjaardagscadeau.

Woensdag. Maaam wanneer gaan we nou, waarom moet ik nog op de foto? haha
Nog even snel een foto maken voor hij naar de gastouder gaat want als ik thuiskom uit mn werk 's avonds eten we meestal bijna gelijk en daarna even zitten en lekker met Luke douchen dus moest ik het er 's ochtends even van nemen, maar Luke heeft maar weinig geduld als hij weet dat hij naar de gastouder mag, hij vind het er altijd zo leuk!
Spijkerblouse H&M, en Skinny jeans van Zara. Meestal kan hij zijn broeken 2 dagen aan, soms als hij echt vies is maar 1 dag, maar als ze schoon zijn doe ik ze meestal gewoon 2 dagen aan, dat scheelt weer was ;)

En vandaag was hij een beetje moe zoals je ziet, hij werd wakker van Arend om 6.30 en is toen ook niet verder geslapen dus een kort lontje tot nu toe. Gelukkig mag hij straks even lekker naar oma en daar vermaakt hij zich wel want ik moet naar de tandarts :(
Truitje van Hema en broekje van Babyface.

Dat waren zijn outfits weer deze week.
Volgende week weer een nieuwe lading. Ik heb geprobeerd heel consequent elke dag te fotograferen en dat lukte deze week aardig, dus voor volgende week ga ik weer mn best doen. ;)

Xx Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen