maandag 28 september 2015

Plog 22 september

Voor de verandering heb ik een keer de dinsdag geplogd.
Niet dat we iets heel bijzonders hebben gedaan dat ik voor de dinsdag heb gekozen maar voor nu was dat even wat handiger.
We zitten nu vanaf morgen goed in de verbouwing, ze beginnen morgen met de kachel te slopen en een inbouwhaard te plaatsen. Zaterdag hebben we behang getrokken en eind deze week start de aannemer dus het word een druk weekje en vooral boven leven op mijn vrije dagen samen met Luke.
Arend moet een paar dagen weg voor zijn opleiding dus we hebben het rijk samen.
Ik hou jullie op de hoogte uiteraard van onze verbouwing en zal waarschijnlijk wat extra artikels plaatsen of ik plaats het in het zaterdag artikel over interieur. Daar ben ik nog niet over uit.
Ik probeer ook niet te veel thuis te zijn maar er lekker op uit te gaan met Luke omdat er thuis verder toch niet veel te beleven valt als we op onze slaapkamer moeten leven ;)

We beginnen de dag met ontbijt en terwijl ik blog leest Luke allemaal boekjes en is hij heel lief aan het spelen. Ik merk dat als ik muziek op heb dat hij veel liever en geconcentreerder speelt dus heb een lekker muziekje aan op de achtergrond.Daarna de tv kast even afstoffen, de kast zou worden gehaald maar dat ging uiteindelijk toch niet door en is later deze week gehaald.
Het stoffen was wel nodig, als alle apparatuur erin staat kun je er niet goed bij en toen dus alle apparatuur eruit was zag het er weer fris uit. Verder ben ik niet zo druk met het huishouden omdat ik weet dat het allemaal toch over een week weer vies word.

Luke is ondertussen helemaal druk met het Intertoys boek, wat staan daar veel mooie spullen in, en gelijk even het boek samen doorkijken wat leuk is voor zijn 2e verjaardag in November.

Wij hebben in onze tuin een appelboom staan. Welk soort appels eraan hangen weet ik niet maar ze zijn lekker een beetje fris van smaak. Ik eet ze nooit zo uit het vuistje op, omdat ik het nooit helemaal vertrouw, maar geschild zijn ze heerlijk voor appelmoes..
 ... Of appelflappen. Mmm heerlijk genieten altijd!

En al snel daarna gaan we aan tafel, Luke is lekker moe zoals je ziet dus die gaat snel naar bed.
De weken dat hij heerlijk tot 7.45 a 8.15 sliep zijn weer voorbij en het is nu kwart voor 7 raak elke ochtend. Alleen is hij zelf ook best snel moe en kan hij weinig hebben.

Nog even samen stoeien op de grond en stoer doen met zijn trui ;)

Terwijl Luke op bed ligt kijk ik lekker de aflevering van VT Wonen die ze nu weer elke zondag uitzenden, en internet ik een beetje. Zodra hij uit bed komt krijgt hij lekker een tussendoortje en ga ik stofzuigen en na een tijdje even samen gespeeld te hebben ga ik vast beginnen aan de lasagne. Heerlijk altijd alleen je moet wel even een tijdje wachten voor het klaar is dus begin ik meestal maar vroeg ermee.

Na het eten loopt Arend nog even een rondje met Luke om zijn energie eruit te rennen ;)
En nog even spelen en hij gaat naar bed.
Wij kijken House Rules. Een super leuk programma! We waren altijd van het het programma " Het Blok" Waarin stellen een appartement opknappen en zeiden toevallig pas tegen elkaar dat het jammer was dat dat niet meer op tv was, totdat een collega mij over het programma House Rules vertelde.
Dus dat is volgens mij de vervanger van Het Blok geworden. 5 Stellen knappen elke week een huis van een stel uit de groep op. Degene van wie het huis word opgeknapt mag 5 regels verzinnen die toegepast moeten worden in het huis dus bijv welke stijl, en dan mag de rest het huis opknappen aan de hand van die regels. En worden ze daarna beoordeeld door de jury en degene van wie ze het huis opknappen. Het stel dat wint, wint 2 jaar lang hypotheekvrij wonen dus dat is ook wel de moeite waard om te kijken.
Volgen jullie dit programma ook?

Xx Lies1 opmerking:

  1. Joh ik wist echt niet dat jij van " Het blok" was en OOOk nog van House Rules Holland haha :d ik keek vroeger ook altijd naar het blok en vind het zo jammer dat het niet meer komt! heb met Jo ook naar House Rules gekeken haha erg leuk, maar de finale uitslag vond ik niet eerlijk helaas :(

    BeantwoordenVerwijderen