maandag 7 september 2015

Plog

Vorige week donderdag heb ik geplogd.
We hebben een leuke dag gehad.
Kijk maar mee..

Goedemorgen! om 7.45 word Luke wakker dus mag hij in het grote bed bij ons, en worden we rustig met z'n drieeen wakker. Daarna lekker ontbijten en na het ontbijt schrijf ik een blogartikel

Dan gaan we er lekker even uit, boodschappen doen, dit is de helft van de boodschappen. De andere helft ligt meestal in het boodschappenmandje van de wandelwagen.

Dan Luke lekker z'n fruitje, daar is hij dol op en dat gaat er altijd razendsnel in ;) en besluit ik dat het wel leuk is om naar Ikea te gaan, ik wil daar nog wat dingetjes halen, en vraag dan gelijk of de buurvrouw het leuk vind om mee te gaan, en gelukkig wil ze mee. Dat is altijd gezelliger dan alleen en Luke vind zijn buurjongens maar wat leuk dus dan houd hij het ook wat langer uit.

Bij de Ikea spot ik heel wat leuke spulletjes, onder andere deze leuke salontafeltjes, die overigens thuis meteen weer door Arend afgekeurd worden :(

We besluiten om wat te gaan eten. Dan kunnen we wat langer blijven en kunnen onze jongens thuis gelijk naar bed. Luke heeft weinig gegeten, er is teveel leuks waar hij mee kan spelen.

En weer thuis aangekomen ruim ik alles op en ligt Luke op bed, komt de schoorsteenveger en ga ik daarna gelijk maar stoffen.

En maak ik weer een portie heerlijke granola. Echt zo lekker en zo veel beter dan kant en klare cruesli!!

En daarna gelijk aan de slag met het avondeten. Risotto met zalm en rucola en ei. De eerste keer dat ik het maak en wat heerlijk is dat!!

Na het eten proberen we Luke z'n stempelstiften even uit die we bij Ikea meegenomen hadden. Hij vind ze super alleen snapt hij de bedoeling nog niet echt, en gaat hij ermee kleuren.
Maar hij vind het altijd zo leuk om te knutselen dat ik hem maar lekker laat. En maakt hij weer een prachtig kunstwerk ;)

En dan is het voor Luke weer tijd om naar bed te gaan en kijken wij nog wat tv voor we ook gaan slapen.
Xx Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen