woensdag 7 oktober 2015

De keuken..

Op dit moment zitten we midden in de verbouwing.
Luke en ik leven op onze slaapkamers boven, en we hebben een extra kamer die ingericht is als kantoor en daar staat alle speelgoed van Luke, de kinderstoel en ik eet op een klein stoeltje van Luke.
Het is even behelpen allemaal maar we hebben het er wel voor over.
Op mijn vrije dag probeer ik zoveel mogelijk weg te gaan met Luke omdat we anders n beetje gek worden boven ;) Het is allemaal een beetje behelpen.
Gelukkig is vandaag de aannemer voor het laatst en dan komt volgende week de stucadoor voor de keuken en de keuken zelf.
Op dit moment is de keuken weg en eten we bij de de buren avonds en ook eten we patat omdat we dat nog gewoon kunnen maken zonder keuken ;)
Gelukkig stond op mijn werk nog een magnetron die we niet meer gebruiken dus die heb ik meegenomen zodat we kant en klare maaltijden kunnen eten, en dan proberen we zo deze dagen door te komen ;)

Dit was onze keuken


En dit is het nu, we krijgen in onze nieuwe keuken geen bovenkastjes meer maar mooie nieuwe planken, en bij de afzuigkap zit een koof waar spotjes in verwerkt zitten zoals je ziet. Verder zijn alle leidingen weggefreest en alle aansluitingen op de juiste plek gemaakt.

Binnenkort laat ik jullie zien hoe het verder is geworden, als het goed is, zie het er over 2 weken mooier uit. In tussentijd probeer ik gewoon weer de vaste artikelen te plaatsen, dit zal niet altijd lukken omdat ik ook zoveel mogelijk probeer weg te gaan uit deze bende, maar ik doe mn best ;)

Xx Lies


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen