maandag 16 november 2015

Update verbouwing en een kleine verrasssing!

Na een hele lange tijd niets meer van me te hebben laten horen, is hier weer een eerste berichtje  van ons!
We hebben het zo druk gehad met de verbouwing dat het bloggen er echt bij in is geschoten.
Vooral de laatste weken waren heel erg pittig omdat we toen het meeste zelf moesten doen.
Er moest zoveel geverfd worden en het meeste moest dan 2 keer geverfd worden waardoor ik daar elk vrij uurtje mee bezig was en er zelfs wat dagen vrij voor heb genomen om het allemaal af te krijgen.
Vrijdag stortte ik dus een beetje in, ik was helemaal kapot en erg misselijk, al een paar dagen omdat ik gewoon mijn rust niet nam en maar doorging, en dat ging toen even fout dus ik heb het vrijdag iets rustiger aan gedaan.
Omdat we zaterdag Luke's verjaardag vierden wilde ik voor die tijd het meeste afhebben voor zover dat lukte, en we zijn een heel eind gekomen.
Er is nog genoeg wat we moeten doen maar als ik kijk naar alles wat we moesten doen dan zijn we nu al toch over de helft met wat we gedaan hebben.

De eetkamer is helemaal af en de keuken ook, heerlijk gevoel is dat!
Wel moet er nog wat aan de kraan gedaan worden maar daar komt het bedrijf voor waar we de keuken hebben gekocht dus dat kunnen we zelf niet, en we willen nog 2 planken in de keuken om wat leuke spullen op te zetten maar verder is het daar nagenoeg af.
Ik bedenk me net dat 1 muur daar nog 1 keer geverfd moet worden. We hebben glasvezelbehang en dat zuigt enorm veel verf dus als ik net mn roller nat had gemaakt om een stukje te verven kon ik een klein stukje doen en was daarna de verf alweer op. Daar waren we dus veel langer mee bezig dan gedacht, mede ook doordat het 2 keer geverfd moet worden.

In de woonkamer moeten nog 2 kleine stukjes muur behangen worden en een kozijn nog 2 keer gelakt en dan het behang nog opnieuw geverfd.
En in de hal is alles al wel gelakt maar nog niet behangen en ook nog niet geverfd.

In een enthousiaste bui hebben we de vloerbedekking van de trap gehaald maar daar hebben we verder nog niet over nagedacht wat we willen ;) Of we de trap gewoon verven, of het hout juist laten zien of toch laten bekleden met zoiets als Upstairs maar dat is behoorlijk prijzig dus we moeten even kijken wat het uiteindelijk word.

En dan hebben we boven de overloop nog waar wel de vloerbedekking ligt maar waar door de stucers nog niet heel zuinig mee is omgegaan, die gaat er waarschijnlijk ook uit maar we zijn er nog niet over uit wat er dan komt.
Afgelopen weken hebben we ons vooral op de woonkamer en eetkamer gericht om dat zoveel mogelijk af te hebben en leefbaar te krijgen.
We hebben 5 weken boven gewoond ongeveer en daar word je op gegeven moment echt goed gek van!
Ook Luke had er weinig ruimte en die vond dat ook minder leuk en was snel klaar met spelen omdat hij niet zoveel plek had. Nu speelt hij weer hartstikke lief met zn speelgoed.

En als laatste dan de Verrassing ;)


Als alles goed gaat krijgt Luke er in Mei een broertje of zusje bij.
Dat maakte ook wel dat ik me extra moe voelde en ik ben erg misselijk geweest waardoor je minder energie hebt en blij bent als je op bed ligt.
Ook kreeg ik medicatie tegen het misselijk zijn maar daar werd je zo moe van dat je wel de hele dag kon slapen. Vandaar dat ik ook toen even niet veel geblogd heb maar geprobeerd veel te rusten.
Ik hoop nu gewoon vaker wat te plaatsen omdat ik het bloggen wel gewoon super leuk vind om te doen!
Dus jullie horen weer vaker van ons.
Luke is vandaag jarig en heeft afgelopen wekend zijn verjaardag gevierd en uiteraard plaats ik daar ook nog even een leuke blog over!
Tot snel..

Liefs Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen