zaterdag 26 december 2015

Kerst 2015

Hallo allemaal,

Hebben jullie fijne dagen gehad gister en vandaag?
Wij ieder geval wel.
Gisteren zijn we gezellig bij de ouders van Arend geweest en zijn we daar eerst 's morgens naar de kerk geweest.
Daarna hebben we lekker wat met elkaar gedronken en doken een paar mensen de keuken in.
Luke vond de Playmobil weer erg leuk.

Ieder jaar maakt iedereen wat voor het kerstdiner waardoor we uiteindelijk een lekker 12 gangen diner hebben ongeveer ;)
Heerlijk hoor, je krijgt een compleet diner maar maakt zelf maar 1 of 2 dingen waardoor je zelf niet de hele tijd in de keuken staat.
Wij hebben de soep gemaakt en gezorgd voor de tafelaankleding, dat vond ik dan weer erg leuk.
Bij de Xenos had ik leuke tafelkleden, servetten en waxinelichtjes gekocht en bij de Hema masking tape om de kaarsjes te versieren.


Halverwege de middag was iedereen er en rond half 6 zijn we lekker aan tafel gegaan.
De kinderen waren het na een tijdje zat dus die hebben een filmpje gekeken en wij hebben nog heerlijk nagetafeld met elkaar.
Rond half 10 waren we thuis en zijn we lekker ons bed in gedoken.
Luke slaapt de laatste tijd niet erg goed waardoor hij regelmatig wakker word.
Nu ik geen werk meer heb probeer ik er 's nachts zoveel mogelijk uit te gaan want Arend gaat er meestal heel vroeg uit als hij moet werken, rond half 6 ofzo, dus dan vind ik het wel belangrijk dat hij ieder geval lekker een paar uur heeft geslapen.

Vandaag zijn we vanmorgen nog even bij ons zelf naar de kerk geweest. Kinderen van de clubs hadden weer erg hun best gedaan en een mooie dienst bezorgd.
Daarna zijn we lekker op de bank geploft en hebben we rustig aan gedaan.
'S middags heerlijk even in het bos gewandeld, helaas waren we niet de enigste we zijn nog nooit zoveel mensen tegen gekomen in het bos, maar Luke vond het heerlijk om even eruit te zijn en fietste lekker op zijn loopfietsje op zijn gemak achter ons aan.


Daarna ben ik nog even naar een kerstborrel op werk gegaan en mijn collega's gedag gezegd voor voorlopig, ik hoop er nog wel eens langs te gaan, en hebben we daarna lekker met z'n drie├źn gegourmet.


Luke was niet echt weg van het vlees, dus hij heeft stokbrood pindakaas op. Op dit moment is Pindakaas zijn grote favoriet dus gelukkiger kan je hem niet maken ;)
En wij hebben er heerlijk van genoten, wij gourmetten zelden dus dan is het extra leuk als je het dan  een keer doet!
Kortom een paar gezellige en fijne dagen met elkaar, nu op naar Oud en Nieuw en dan zit dit jaar er alweer op, wat is dat ook weer snel gegaan!
Binnenkort hoop ik weer een update te plaatsen over mijn zwangerschap dus blijf gezellig lezen!

Liefs Lies


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen