vrijdag 15 januari 2016

Nieuwe kamer Luke

Zoals jullie al eerder gelezen hebben gaat Luke straks over naar een andere grotere slaapkamer en word zijn slaapkamer straks de babykamer.
Wat betreft de babykamer, die zal ik jullie laten zien als de kleine geboren is omdat we het geslacht nog geheim willen houden.
Dus die hebben jullie nog tegoed ;)

Ik zit al regelmatig op Pinterest te speuren naar leuke kinderkamers en zie daar al veel wat mij aanspreekt. Ik ga waarschijnlijk een muur in zijn slaapkamer een zand/taupe tint geven, dat is de muur waar zijn bed tegenaan komt.
Verder zal er veel zwart wit komen omdat ik dat ook super leuk vind, maar alleen zwart wit vind ik persoonlijk voor hem te saai.

En hieronder alvast een paar spulletjes  die ik super gaaf vind!
Ik heb al wel een paar items gekocht die ik heel gaaf vind en deze zien jullie ook vanzelf weer in een blogpost verschijnen.
Maar lang genoeg gekletst, jullie zijn natuurlijk vooral benieuwd naar de accessoires! :)

Een paar van deze super leuke zwart wit posters!
Deze komen van deze site


Deze slinger heb ik zelf gemaakt van pompons, hij hangt nu tijdelijk even boven onze bank maar die komt ook zeker in zijn kamertje


Dit bedje van Bopita vond ik ook erg leuk en handig omdat de zijkanten nog iets omhoog staan waardoor hij er minder makkelijk uit kan vallen. Als het goed gaat krijgen we het bedje eind volgende week al binnen. Deze hebben we hier besteld.
Aangezien we 2 inbouwkasten hebben hoeft hij geen kledingkast, en dat scheelt weer ruimte ;)

En een tipi tent vind ik zooo gaaf!
Omdat ik nu toch thuis zit ga ik er misschien een zelf proberen te maken, pin me daar niet aan vast want ik weet niet zeker of ik het zie zitten maar ik vind het wel erg leuk zo een eigen plekje voor Luke om zichzelf even terug te trekken en te chillen ;)


En dit leuke mandje van de H&M, en ook gelijk zo'n leuk speelkleed bij H&M gekocht maar die zie ik al niet meer op de site staan, ik denk dat ze uitverkocht zijn al.
Ik was er al een tijd naar op zoek maar kon ze niet vinden of ze waren uitverkocht dus toen ik ze eindelijk per toeval weer ontdekte op H&M ik heb het kleed ook gelijk besteld zodat ik zeker wist dat ik hem had. Deze foto is dan ook een foto van Pinterest en niet de originele van de H&M omdat die van de site is gehaald, maar dan hebben jullie een beetje een idee. In het grijze mandje bewaart Luke nu z'n auto's.En dan van deze gave stof wil ik een peuterdekbedovertrek gaan naaien. Ik vind deze stof zo leuk! Een paar jaar geleden zag ik deze stof in het lichtblauw met donkerblauwe en zandkleurige busjes en daar heb ik toen een strook van op een lakentje genaaid. 
En daarbij vind ik dat je weinig echt leuke peuterdekbedovertrekjes hebt of dat het anders echt veel geld kost, en dan naai ik het net zo lief zelf ;)


Dit waren zo een beetje de spulletjes die ik leuk vind, ook heb ik al een paar leuke kussens gescoord maar die zien jullie allemaal als ik het kamertje af heb. Dan zal ik er wat foto's van maken en kunnen jullie het uiteindelijke resultaat zien!
Heerlijk! Ik kan niet wachten om te beginnen maar eerst even het een en ander verven voor ik kan beginnen.
Wat vinden jullie ervan?
Vanaf welke leeftijd lag jullie kindje in een peuterbedje? Ben namelijk best benieuwd of Luke blijft liggen of dat hij het er lekker van neemt en uit zijn bedje komt als hij zin heeft.
Ach de praktijk moet het ook uitwijzen.

Liefs Lies
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen