woensdag 13 januari 2016

Shoplog Luke

Heerlijk deze uitverkoop overal, mooie spulletjes en kleding scoren voor lage prijzen.
Daar hou ik van.
Vaak koop ik kleding ook al wat vooruit omdat ik weet wat voor maat ik moet hebben voor de zomer en tot nu toe heb ik eigenlijk ook altijd gelijk gehad daarmee dus dat scheelt weer ongedragen kleding.

Vorige week was ik een middagje bij mijn moeder en zijn we samen wezen shoppen.
Dat gebeurt zo weinig, ze woont op een uur rijden bij mij vandaan helaas, en vaak is Luke erbij en die moet dan slapen 's middags of wat eten waardoor er uiteindelijk weinig tijd overblijft, zeker als ik nog voor de spits naar huis wil, of pas na de spits van huis weg ga naar haar toe.
Gelukkig heeft Arend nog steeds de vrijdag als vaste vrije dag dus hij paste op Luke en wij gingen samen op kledingjacht!

Luke had voor zijn verjaardag van mijn moeder en mijn opa en oma een heel leuk setje kleding gekregen maar de trui was te kort. Hij was van H&M, en daar heb ik wel vaker dat de truien voor hem te kort zijn, de blousjes past hij dan wel weer prima, en mijn moeder had de blouse een maatje groter gekocht maar dan zou hij het dus niet als setje aankunnen en dat vonden we allebei zonde dus mocht ik nog een leuk setje kleding uitzoeken, dat is natuurlijk nooit vervelend ;)
En toen ik eenmaal zo bezig was zag ik nog meer leuke dingen, de H&M is bij haar een stuk groter en heeft ook een MAMA afdeling waardoor ik dus ook lekker voor mezelf kon shoppen, echt zo fijn dat je dat niet allemaal online hoeft te bestellen maar het gewoon even in het echt kon zien en voelen.
Hier in de buurt zijn maar weinig winkels met positie kleding of ze zijn vrij duur zoals Noppies bijvoorbeeld.
Maar goed, bij deze dus mijn aankopen voor Luke ;)

Op het broekje staan visjes, ik vond die erg leuk en hij viel bij Luke ook gelijk in de smaak. Die was maar 10 euro in de uitverkoop en maatje 98, dus ik ben benieuwd of hij hem gaat passen maar anders sla ik de pijpjes wel wat om en er zit knoopsgatenelastiek in dus dat kom vast goed.
De 2 shirtjes met korte mouw waren bij elkaar 8 euro, echt een koopje en altijd handig van die leuke effen shirtjes, dat past overal bij.
Het rode truitje is van de Wibra. Een tijdje geleden was ik op zoek naar leuke shirts maar kon nergens wat leuks vinden, niet bij Hema, niet bij H&M, waarschijnlijk omdat deze winkels kleiner zijn hier en ook de Zara viel me erg tegen. Dus liep ik de Wibra binnen en zag daar dit stoere truitje, hij draag het vaak op een spijkerbroekje met lichte wassing wat het lekker stoer maakt. Dit truitje heeft hij dus al wat langer dan afgelopen vrijdag :)

En dan rechts het setje wat hij van mijn moeder heeft gekregen alsnog voor zijn verjaardag. Het broekje vonden we allebei zo stoer dat ik dat gelijk gepakt heb en daar iets leuks bij heb gezocht ;)
Je ziet het bloesje helaas niet zo goed, maar er staan hele kleine sterretjes/palmboompjes op, ik weet even niet goed wat ik ervan moet maken maar het staat er super leuk bij. 
Het broekje is maat 92 en de blouse maat 98. Ik merk dat hij ineens weer een kleine groeispurt heeft en sommige shirtjes worden gewoon wat korter bij de mouwen of aan de onderkant, vandaar dat ik de laatste tijd ook maar naar maat 98 kijk qua kleding.
Vaak loopt hij wat broeken betreft een maatje kleiner dan zijn truien en bovenkleding dus ik denk dat hij hier echt veel plezier van gaat hebben.
En voor de nacht nog 2 trainingsbroekjes bij Zeeman vandaan. Hij kwam laatst een paar keer met koude voetjes uit bed dus heb ik gelijk zijn 4 seizoenendekbed erop gelegd en dat scheelt een hoop maar als het gaat vriezen of straks kouder word (wie weet) heeft hij ieder geval lekkere warme broekjes aan.
En ik vind ze ideaal bij bijv het zindelijk worden. Tot nu toe heeft hij weinig interesse in het potje en gaat af en toe erop en de ene keer is het wel raak en de andere niet, maar mocht hij in een onderbroekje lopen dan vind ik deze broekjes wel fijn want als hij dan een keer een ongelukje heeft dan is het niet zo'n probleem dan met een spijkerbroekje.
En natuurlijk zijn het heerlijke broekjes voor een dagje rustig aan als we niet weg hoeven, lekker makkelijk en fijn om in te spelen ;)
Zijn jullie nog leuk geslaagd met shoppen afgelopen dagen?

Liefs Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen