zaterdag 18 juni 2016

Bevallen!!

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is het niet zo druk geweest afgelopen 2 maanden.
Dit komt omdat ik ondertussen bevallen ben van een prachtige gezonde dochter R.osa!
Ze is uiteindelijk 1,5 week te vroeg geboren op 28 april.
Precies een dag voor mijn verjaardag..


Ik was die week heel druk geweest, koningsdag was geweest waar naar 2 rommelmarkten ben geweest hier.
Ook waren we die week heel druk met de laatste dingen regelen, ik had enorme nesteldrang, en dat had ik al een tijdje maar de bevalling kwam nu toch wel erg dichtbij, ik hoefde nog maar 1,5 week en daarnaast had de verloskundige beloofd om eerder te strippen omdat ik zo'n last van mijn rug had.
Dus ik wilde gewoon alles af hebben!
Ik heb de hele overloop geverfd, want ja over 1,5 week zou er kraambezoek komen en dan moest het er wel netjes uit zien, en dan zou er weer een projectie af zijn!
Daarnaast heeft A.rend de plinten nog even geverfd en daar moest ik natuurlijk nog een keer overheen omdat het in mijn 'enorme kritische nesteldrang ogen' niet goed was :O
Ook heb ik het kozijn nog even gelakt en wat laatste dingetjes geregeld.
Het geboortekaartje moesten we nu toch echt maar eens naar kijken, ik had al wat gezien maar A.rend vond het niet zo leuk, dus 2 dagen voordat ze uiteindelijk geboren was hebben we het geboortekaartje gemaakt.
De vluchttas moest ik nog klaarmaken en de laatste dingetjes voor mijn kraampakket heb ik de 28e nog gekocht 's morgens.
Ook de box moest nog worden opgezet en natuurlijk waren we een paar schroeven kwijt geraakt in de jaren na Luke dus die moesten ook weer gekocht worden. Arend werd er gek van.. Hij zei: "Je bent nog lang niet uitgerekend, het duurt nog 1,5 week!"
En ja als ik eerlijk ben had ik dat ook gedacht omdat ik bij Luke 1,5 week over tijd liep.
Het liep alleen echter anders!! Daar zal ik een andere keer over bloggen..

Bij deze een foto van ons prachtige meisje de dag dat ze geboren is!


Liefs Lies
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen