maandag 20 juni 2016

Diary Week 24

Hallo allemaal,

Ik probeer het bloggen weer op te pakken en weer het een en ander te plaatsen.
Hoe regelmatig dit zal zijn weet ik nog niet.
De ene keer zal ik er meer tijd voor hebben dan de andere keer maar ik doe mijn best!
Vandaag zal ik jullie mijn week in foto's laten zien van afgelopen week.
We hebben best veel gedaan om A.rend vrij was. Het was dus een gezellig en leuk weekje vorige week!
Kijk snel mee!

Schatkids!!


Eerst even wat kleding uitgezocht van L.uke. Ik had een pakket kleding gekocht voor weinig geld via een Facebook groep hier in de buurt maar er zat ook kleding in met vlekken dus dat heb ik als buitenspeelkleding weer op de weggeefhoek geplaatst.


R.osa's zuigbehoefte neemt flink toe, dus ze wil steeds vaker de speen. Als ik mijn pink in haar mond doe dan zuigt ze hem er bijna af ;) vandaar dat we deze constructie hebben gemaakt met haar knuffel tegen haar speen. L.uke heeft dezelfde knuffel maar dan in het bruin en het is echt zijn favoriet! Bij hem viel telkens zijn speen uit en toen ging ik op zoek naar de oplossing, en kwam ik uit bij deze knuffel. Die lange poten kan je zo langs de speen leggen waardoor deze in de mond blijft, ideaal!

En woensdag ben ik op woonjacht geweest. We hadden een vrij grote salontafel en die was mooi maar nam heel veel ruimte in en die had queen ann poten, dat zijn van die gebogen poten. Dat paste mooi in ons interieur voor de verbouwing maar nu we het allemaal wat strakker hebben vond ik hem niet zo mooi meer passen. We zijn nu voor een paar kleine tafeltjes gegaan, en wat een ruimte ineens!
De linkermand hierboven heb ik gekocht voor ons open haard hout. Dat zat nog steeds in een lelijke Gamma emmer bij gebrek aan beter. Ik wist niet goed wat ik wilde tot ik deze zag, ik vind hem erg gaaf en er past echt veel in, en het is ook nog eens een stevige mand! Het is met grijs staaldraad en daar twijfel ik over. Misschien ga ik hem wel mat zwart spuiten.

Ze hebben zoveel leuke spulletjes bij Kwantum! De mand komt daarvandaan maar ook deze leuke accessoires! Ik was ondertussen naar nog een woonwinkel geweest maar die was een stuk duurder vandaar dat ik eerst even wat foto's heb gemaakt van de decoratie die ik leuk vond bij de Kwantum, en ik besloot naar aanleiding van deze foto om wat mintgroene accessoires te kopen, nu heb ik wat roze in huis met koper wat erg mooi is, maar ik wilde het combineren met mintgroen. Ik moet nog even alles een plekje geven dus je ziet het vast terug komen deze week of volgende week.

Deze bovenste vaas heb ik gekocht, echt leuk want het is een stolp, je kan de bovenkant eraf halen en er leuke plantjes in zetten!

Dit vonden we een leuk tafeltje en handig omdat je bijv de afstandbediening van de televisie erin kan leggen. Uiteindelijk vond ik hem te wit naast wat we nu hebben dus word het hem denk niet.

En gezellig een dagje naar Schatkids! L.uke was moe die dag en kon niet zoveel hebben dus zijn we er lekker even uit gegaan en hij vond het geweldig!

Van de baan met rolletjes was erg favoriet en natuurlijk ook de ballenbak!

Lekker boodschapjes doen..

Met vaderdag zijn we naar de ouders van A.rend gegaan en daar was ik even met L.uke en stukje wezen lopen en natuurlijk moet je dan even het speeltuintje in als je daar langs komt ;)

Wij hebben een Cook en Co in het centrum zitten, helaas gaan die weg dus ik was even wezen kijken of ze nog wat moois in de uitverkoop hadden. We hebben nog een koekenpan nodig voor op onze inductieplaat. Alle oude koekenpannen konden we niet meer gebruiken omdat we die op gas hadden gebruikt.

Mijn broer en schoonzus krijgen een baby en bij ons op de plaatselijke facebookgroep werd een maxicosi aangeboden voor een schijntje dus na het piepschuim te hebben gecontroleerd heb ik hem meegenomen. Thuis heb ik gelijk de bekleding eraf gehaald en gewassen want er zaten vlekken in, en ook in de gordels zaten vlekken dus die heb ik in een sopje Biotex gelegd en hij is echt zo mooi geworden! Alle vlekken zijn eruit gegaan!

Gordeltjes in de Biotex ;)

Dit leuke kapsel kwam ik op Facebook tegen. En heb ik vast een foto van gemaakt voor als R.osa haar krijgt ;) Het duurt nog jaren voordat ze zulk lang haar heeft om zoiets te maken maar je kan vast maar de inspiratie hebben ;)

Dit was mijn week in foto's. Ik moet even kijken of ik elke week iets plaats of per 2 weken omdat ik nu nog met verlof thuis zit gebeurt er nog niet zoveel. Ik geniet ervan dat ik niets hoef en de dagen vliegen om met voeden, het huishouden en met de L.uke en R.osa spelen en knuffelen.

Liefs Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen