donderdag 23 juni 2016

Shoplog R.osa

Ik ben me weer flink te buiten gegaan voor kleding voor R.osa.
Het is echt heel erg maar je hebt voor meisjes zo veel leuks!
En helaas (ja echt helaas!) groeit L.uke nu minder snel dus hoef ik voor hem niks meer te kopen.
Ik heb jullie al eerder dit jaar laten zien dat ik voor hem flink in de sale heb gekocht van de winter voor aankomende winter, maar gewone dunne shirtjes kan hij nu al aan dus ik heb echt meer dan genoeg voor hem voorlopig.
En hij kon van vorig jaar nog wat shirtjes aan dus dan houd het op en leef ik me maar uit op kleding van R.osa.. Alhoewel die ook al aardig klaar is ondertussen..Ze heeft tot 5,5 week ongeveer in maat 50 gezeten en verzoop echt in maat 56! Dus ging ik vorige week op zoek naar shirtjes in maat 56 en kwam erachter dat die eigenlijk te klein waren :0
In maat 62 had ik wat shirtjes via Marktplaats gekocht toen ik zwanger was dus die kon ze nu al aan, en de shirtjes in maat 56 konden terug naar de winkel.
Ze heeft ineens echt een groeispurt gemaakt!

Het donkerblauwe shirtje komt van de Wibra voor 3,99 dacht ik en het roze shirtjes is van Dirkje en die was 9,99 maar die heb ik terug gebracht omdat die echt te klein was. Zoals je ziet valt die van de Wibra echt groter. Het was een heel drama om shirtjes met korte mouw te vinden in maat 56 trouwens, ben stad en land afgelopen en dit was het enigste wat ik leuk vond en nog een beetje betaalbaar was. 20 euro voor een shirtje wat ze maar een paar weken aan kan vind ik echt zonde!

Deze slabben ook van de Wibra vond ik zo leuk dat ik er gelijk een extra setje van heb gekocht. Ze zijn per 2 slabben 2,99 dacht ik.

Een paar rompers zijn nooit weg! Omdat L.uke in de winter geboren is droeg hij allemaal lange mouwen rompers, ik heb voor hem toen eigenlijk alleen maar witte pompers gekocht zodat ik die voor een evt volgend kindje ook weer zou kunnen gebruiken, maar dat gaat nu niet op omdat R.osa in een ander seizoen geboren is. Ook gelijk een stapel hydrofiel luiers, 6 stuks voor 4,99. Deze komen ook bij Wibra vandaan. Luke drogen we na het douchen nog steeds af met deze doeken. Ze zijn lekker zacht en nemen weinig plek in in de wasmachine dus ik kwam wat doeken te kort.
En daarnaast wat zetpillen voor R.osa, alleen kwam ik er later achter dat je ze pas met 3 maanden mocht gebruiken, maar dan heb ik ze vast liggen. Die komen toch wel op.

Via AliExpress had A.rend een grote bestelling geplaatst omdat hij eea nodig had voor een motorvakantie en ik kon het toen niet laten om ook wat mee te bestellen. Deze superschattige slofjes voor de winter en leuke kniekousen in de vorm van een vos ook voor de winter, vond vooral de laatste zo leuk! Oh en volgens mij kosten de slofjes en de kniekousen ongeveer 3 euro per paar, dat is toch niks!

Een kort broekje via Marktplaats in maat 56. Ook korte broekjes kon ik niet vinden in maat 56, en ze heeft een lang bovenlichaam maar haar benen zijn nog niet zo lang dus hier gaat ze nog wel een tijdje in passen. Incl verzendkosten heb ik hier ook 3 euro voor betaald.

Dan de sale bij z8. Voor Luke kon ik er niet echt slagen. Hoe groter de maat bij z8 hoe eerder alles uitverkocht is, maar in de kleine maatjes heb je nog genoeg leuke dingen!
Ik vond dit jurkje lekker stoer en de legging past er qua kleur precies bij! Op de foto lijkt het niet zo maar ik krijg de kleur van de legging niet goed op de foto. Deze is gewoon dezelfde neon kleur als de bovenkant van het jurkje.
Het jurkje was 10,95 en de legging was 11,50. De legging hadden ze bij z8 niet meer dus die heb ik bij een andere winkel gekocht, nu ik de prijzen naast elkaar zet zie ik eigenlijk hoe belachelijk het is dat ik voor de legging meer betaald heb dan voor het jurkje :D

En dan als laatste ook een boxpakje van z8 via Marktplaats. Ik ben eigenlijk helemaal niet echt van de boxpakjes maar vond deze toch erg leuk omdat ie lekker stoer is!
Wel ben ik erachter dat ie niet echt praktisch is met verschonen, dat is dan weer een minpuntje, maar verder staat ie R.osa ook erg leuk!

Zo dit was mijn shoplog weer met spulletjes voor R.osa.
Wat vonden jullie ervan?

Liefs Lies


2 opmerkingen:

  1. Ah zo leuk! Sinds ik een dochter heb ben ik ook dol op het kopen van kleding, vooral z8 is hier een groot favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja heerlijk he ;) Je hebt ook zoveel leuks voor meisjes vind ik! Z8 blijft leuk alleen gaat de kwaliteit wel echt achteruit, dat is wel jammer vind ik.

      Verwijderen